Hallå!

Hej jag igen:) Har tagit lite bilder på Pepsi och Reini idag. Har ni hört den där låten Nellie la ut på sin blogg? Den är såååå grym! Presis min music still :) Ska snart ut i stallet och fixa! Hörs senare:)Lilla söta Pepsi!Min fina vove!
Hej då!  // Moa

Tja!

Är skjuk idag såååå tråkigt! Ska nog inte rida idag men jag tror det. Tog lite bilder här om dan men inte ladat up dom förens nu! Vi hörs lite senare:)här är mina sötnosar!
Hej då!  // Moa

God kväll!

Missa inte gladiatorerna i kväll på trean eller fyran tror jag! Jag hör av mig imorgon lite mera:) God natt!Lilla Reini igen:) Hej då.

Tjenare!

Hej ska snart ut i stallet och mocka till min ponny! Vilken är er favourite års tid vinter, vår ,sommar,höst? Min är vår tror jag eller så är det sommar.... jag vet inte! Vilken header tycker du att jag ska gjöra? Ni får gjärna hjälpa mig med den om ni vill:) Ska ta lite mer bilder om jag hinner men det ska jag försöka!Lilla söta Reini! Hörs av lite senare:)  // Moa

God morgon!

God morgon allihopa! Idag ska jag vara med min kompis Missie och Ari. Hör av mig senare:) Det här är min vove Sigge!
hej då!    // Moa

Tjenare!

Här är jag och en av mammas kompis häst som jag rider! Jag var yngre där än vad jag är nu det är derför jag rider så dåligt!!! Han heter Javaton men kallas Martin han är jätte snäll.  Jag ska försöka jöra en header nån dag..... Hej då! // Moa

Hej!

Jag igen! Kom presis hem från tråckiga skolan:) Såååå drygt!!!! Ska snart ut i stallet och rida min lilla Pepsi i snön:) Vad ska ni göra idag? Berätta gjärna. Ska ta lite bilder så skriver lite mer senare.Hörs och ses!!!!!!

Hejsan!

Hej jag igen! jag har inte så mycket att siga men vad har ni gjort idag? Det här är en häst från en westerntävling. såååå snygg!!!!!

Hejsan!

Idag fick Pepsi och Reini busa runt i snön istället för att bli ridna:) Berätta gärna vad ni har gjort idag! Den här bilden är från en westerntävling i Borås. Hej då!

förlåt!

Jag menade att min häst heter Pepsi:) På mitt första inlägg.

Hej:)

Hej! Det här är min mammas häst Reini. Blir lite kort men hörs och ses:)Ses!

Hejsan

Hej! Jag heter Moa. Jag är 12 år gammal. Jag har en c-ponnysom heter Moa! Hon är altid snäll och glad. 
Hej då!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0