Det var sorligt igår:(

Igår va våra granar tvugna att ta bort d-ponnyn CD för att han kunde inte gå. Men han blev 31 år så han blev ju gammal och i häst år blev han 224 år och det är gammalt, riktigt gammalt. Saknar honom som f#n varför CD varför<3<3<3<3 Så nu är det bara 5 hästar kvar men för att komma till något helt annat så ska scala snart ha föl bara om några dagar:) Det ska bli roligt att få en bäbis på gården:P Jag red Pepsi och hon var super fin tror aldrig hon har varit så här ducktig som idag så stolt över dig älskling:)) Kunde galoppera lungt utan att hon drog iväg med mig.
Han ska vara vit men han är fin  iallafall
Kommer alltid att älska honom min fina älskade CD<3<3<3<3<3<3<3 hej då:)

Väntar på PA:D

Nu sitter jag och väntar på Ponnyakuten med en kompis:P Ska ni kolla på PA ikväll??? Bloggar sen!!
Min fina bästa Pepsi i världen <3<3<3<3<3
Hej då på er!!

Bloggen!!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag nu men jag orkade inte bry mig om den. Jag ramlade av i tisdags, hon drog iväg sen bockade hon men det var inga problem men sen tvärnitade hon och då satte jag mig på halsen och snurade runt och sen ner på föterna, sen upp och iväg igen:D Me det gick bra iallafall!! Men annars gick det super. Imorgon ska jag åka och kolla på ridarträning med mamma hoss våran kompis:) Ska bli kul Men nu ska jag gå och såva så God natt på er!
God natt:P

Ska äta nu, hör av mig se:P

Haha det var länge sen man var så liten:D

Natti natti bloggen:D


Skola imorgon! fy vad tråkigt:(

Neeeeeeej inte skola igen!!! Hatar verkligen skolan vist man lär sig saker men åååååå vad trist. Jaja nu pratar vi om något annat. Har fixat en header nu eller inte jag min kompis Lenie har fixat headern designen ja och mycket mer! Jag hoppade idag och Lenie fick tästa rida lite också. Hej då!!
Fin va? Den har Lenie också fixat till mig:D

Ska snart ut o rida med Maria:)

Kommer nog att rida lite hårdare idag. Pepsis kul mage måste bort:) Men det är inte så konstigt efter som att hon har stått i 6 veckor men hon har ju vart förkyld! Bjuder på en bild:D
Ser ut som hon vore en unghäst:P Hej då!!  // Moa

Me and my horse

// Moa

Här kommer svaren på frågestunden!!

Evelinas fråga: Vart har du Reini nu? = Jag har henne ute i Lunger nu:)
Ebbas frågor: Hur länge har du ridit? = Jag har ridit sen jag var jätte liten men började rida själv vid 2 års ålder:) Hur många hästar har du? =  Jag har två st:)
Emma: Dressyr/hoppning? = Jag hoppar mest men dressyr går bra det också:) Skäck/skimmel? = Båda är fina men jag älskar skimmlar:) Nellieberntsson.se/Gennes.se? = Nellieberntsson så klart:) Hur länge har du ridit? = Som jag skrev på föra frågan:)
Nellies frågor: Ska du göra något speciellt på sommarlovet? = Ja jag ska på ridläger med Ida Bolander:) Va är den bästa platsen på jorden om du får bestämma? Det är nog hemma tror jag:) Om jag hadde ett föl i stallet utan namn. Va skulle du döpa det till om du fick det? = Jag tror att jag skulle döpa det till Berntsson, HIHI:) Om du hittade en hundralapp på gatan... va skulle du köpa för den? = Jag skulle köpa en ny tröja på Gina Tricot:)
Wilmas frågor: Vad tycker du om våran blogg? = Jag tycker att den är jätte fin:) Vad är det bästa med Pepsi? Det är att hon bara är bäst<3
Ja det var vell alla frågor ni får säga till om jag har missat någon!! Älskar er<3  // Moa

Pepsi ska ridas snart:)

Snart ska jag och mamma ut och rida på en liten tur. Sen ska kaninerna göras:D vi får se hur pigg pepsi kommer att vara. Pepsi har ju vart sjuk nu och hostat mycket så det blir bara tredje gången jag rider hene äfter hon har vart sjuk!! Så vi får se hur mycket hon orkar, men hon busade som en tok igår och hon hostade inte ett dugg så vi kommer nog trava en bitt och kanske kommer ta en galopp i varje varv:P Bloggar senare och skriver hur det har gått:D



Love u Pepsi du är världens bästa ponny i världen<3<3<3<3<3<3 Puss på er  // Moa

Nu har jag en liten frågestund!!

Nu har ni chans att fråga vad som helst:D Jag svarar ärligt på allt. Den slutar på onsdag kl fem på kvällen:P



Hon e så j###a söt min Flora:))


Kollar på Sofias englar nu!!

Ush vad det är sorligt på sofias englar just nu:( det är ett barn som har blivit sjukt i cancer. ja men nu ska vi prata om något roligare, imorgon ska jag åka fyrjuling med min kompis emil jippi vad kul det ska bli roligt:D Hörs och ses imorgon!



Puss hej:D   // Moa

Pepsi fick vårfnatt idag:P

Pepsi fick världens fnatt idag på banan:) Jag busade lite med pepsi idag på banan och gud vad hon bocka och sparka stegra och Gud vet vad:) Ja nu sitter jag med min kompis vid I paden och bloggar ja det blir vell lite senare också:D

RSS 2.0